Business Value MRI

De slimme innovatieve integrale bedrijfsovername scan

Breng de gezondheid en het verbeterpotentieel in beeld

MRI%2015%20totaal%20samen%20witte%20lett

Geen dikke rapporten, maar snel inzicht in de onderneming waarin u wilt investeren, en dat tegen < 70% van de prijs van reguliere integrale bedrijfsanalyse trajecten!

Prijzen vanaf € 1.500

De wereld om ons heen verandert en digitaliseert steeds sneller. Is de onderneming die u wilt overnemen daar wel klaar voor?

 

Voor u als investeerder is het van belang om snel inzicht te krijgen in de (financiele) gezondheid en het verbeterpotentieel van de onderneming.

 

De slimme innovatieve integrale bedrijfsovername scan helpt u daarbij en brengt de professionaliteit en de concrete verbeterkansen van de onderneming middels 15 infographics in beeld. 

 

 • Het verbeterpotentieel direct in beeld.

 

 • Ontdek wat het bedrijf nodig heeft om nog beter te presteren. 

 

 • Ontdek per bedrijfsonderdeel waar en hoe u het bedrijf nog sterker kunt maken.

 

Op integrale en interactieve wijze maakt het verrassende bedrijfsadvies haarscherp en visueel inzichtelijk wat de organisatie nodig heeft.

Wilt u inzicht krijgen in wat er gebeurt en waarom het gebeurt?

 

Dan is deze bedrijfsovername scan een onmisbaar instrument ter ondersteuning van uw due dilligence onderzoek.

Witte kaft definitief uit pdf gehaald.jp

15 interactieve infographics 
in één onderzoek

 1. De organisatiegroei benchmark 

 2. Het managementproces

 3. De marktpositionering

 4. Het commercieel potentieel

 5. De commerciële volwassenheid

 6. De klanttevredenheid

 7. De medewerkerstevredenheid

 8. De medewerkerspassie en commitment

 9. De bedrijfscultuur

 10. De arbeidsmarktpositionering

 11. De HRM volwassenheid

 12. De digitaliseringsvolwassenheid 

 13. De inkoopvolwassenheid

 14. De leverancierstevredenheid

 15. De financiële stabiliteit

 

De infographics zijn te filteren op functies, producten, afdelingen, locaties, landen en individuen. Op deze wijze kunt u unieke dwarsdoorsnedes en vergelijkingen maken. Inzoomen en tot unieke inzichten komen samen met uw team. Bij het medewerkers-tevredenheidsonderzoek wordt uiteraard de filtering beperkt i.v.m. de anonimiteits-waarborging.

Wilt u meer weten over de methodiek van de Business Value MRI, klik hier.

AANPAK

 

STAP 1

Wat gaat goed? Wat kan beter? 


Door het stellen van 400 kwantitatieve en kwalitatieve vragen maakt de Business Value MRI, een dwarsdoorsnede van de onderneming op basis van de zes vitale bedrijfsonderdelen:

organisatie, commercie, human resource management, financiële stabiliteit, inkoop en digitalisering.

 

De onderneming gaat zelf aan de slag met de kwalitatieve en kwantitatieve vragen per bedrijfsonderdeel, business unit, team of afdeling. De revolutionaire online tooling verzamelt al deze gegevens en koppelt daar ook de resultaten van eventuele medewerkers-, klanten- en leveranciers-tevredenheidsonderzoeken aan.

Het 'diagnostische shockeffect' dat dit teweeg brengt, creëert een visuele weergave van hoe de onderneming nog kan groeien in kwaliteit en waar het organisatie fundament nog verder versterkt kan worden. Het brengt in beeld wat goed gaat en wat beter kan.

STAP 2

Daarna worden deze gegevens geanalyseerd m.b.v. Power-BI (Business Intelligence-tool). Vervolgens worden de professionaliteit, samenhang en hiaten van de onderdelen in kaart gebracht en wordt inzicht gecreëerd in effectieve bijsturingskansen.

Er kan daarbij ook worden gefilterd en ingezoomd op business unit, team, afdeling, locatie, functie, individu, land of product. Ook worden per onderdeel in een overzichtslijst zichtbaar gemaakt waar de aandachtspunten zitten.

STAP 3

Samen bespreken we de uitkomsten. Indien u overgaat tot investering in c.q. overname van de onderneming, dan help ik u graag verder bij het versterken van het organisatie fundament en het doorvoeren van de gewenste acties en veranderingen.

 

Ik heb brede organisatiekundige kennis en ervaring gecombineerd met een specialistische achtergrond in finance (accountancy, cfo) en finance transformatie. Zie hiervoor ook mijn fundament versterkende diensten: 

 

Transformatie Manager

Business Partner

Workshop Kern van de Zaak

Finance Transformatie

Talentmanagement

Algemeen Dagblad 17 februari 2020

'In één oogopslag is het duidelijk waar kansen voor bedrijven liggen.'

MRI commercieel-potentieel-business-valu

Commercial Value MRI

Met de Commercial Value MRI brengt u interactief in beeld wat goed gaat en beter kan op het gebied van verkoop, marketing en communicatie, met het concrete inzicht waar omzetkansen liggen.

MRI customer-value-mri-biic.960x0.png

Customer Value MRI

Met de Customer Value MRI brengt u de tevredenheid, loyaliteit en feedback van klanten en de marktpositionering van uw organisatie interactief in beeld.

MRI medewerkerstevredenheid-onderzoekbii

Human Value MRI

 

Met de Human Value MRI brengt u de tevredenheid, loyaliteit en feedback van medewerkers en de positionering van het bedrijf in de arbeidsmarkt interactief in beeld.

MRI management-proces-business-value-mri

Strategic Value MRI

Met de strategic Value MRI brengt u de kwaliteit, de volwassenheid en verschillende inzichten van het managementproces in interactief beeld. 

Algemeen Dagblad 17 februari 2020

'In één oogopslag is het duidelijk
waar kansen voor bedrijven liggen.'

Actueel MRI