Patrick Nijhoff | zonder inzicht geen groei

INZICHT.

Zonder inzicht geen groei

Als ergens naar toe wilt, is het cruciaal om te weten waar je nu staat. Pas dan kun je het juiste pad kiezen. Daarom is het zinvol om eerst een nulmeting te doen. Afhankelijk van uw vraagstelling, ambities of uitdagingen kunnen we hiervoor het Groei360 model gebruiken en/of een mri-scan van uw bedrijf, de Business Value MRI. 

Zonder een sterk organisatie fundament geen groei

Zowel het Groei360 Model als de Business Value MRI brengen uw organisatie fundament haarfijn in beeld. Ze schetsen beiden vanuit hun eigen invalshak waar het potentieel in uw organisatie ligt om te verbeteren. 

BUSINESS VALUE MRI NADER TOEGELICHT

 

Versterk uw organisatie fundament

NIJHOFF Org | Business Value MRI

Geen dikke rapporten die in een bureaulade verdwijnen, en dat tegen < 70% van de prijs van reguliere integrale bedrijfsanalyse trajecten!

Veel ondernemers, directeuren en managers worstelen onnodig met belangrijke managementthema’s terwijl de meeste oplossingen gewoon beschikbaar zijn. Beroepsfocus, onwetendheid en een vaak tegen gekomen natuurlijke weerstand tegen dikke adviesrapporten hebben als gevolg dat men niet bij de oplossingen van vraagstukken kan komen. Dit wordt nog eens versterkt door het feit dat echt integraal advies vaak een onbetaalbare investering is voor veel ondernemingen.

De Business Value MRI is een innovatieve oplossing waarin mondiale kennis, gevalideerd onderzoek en praktijkervaring samen zijn gevoegd tot één diagnose-tool. Een tool die met behulp van 15 interactieve infographics eerst een objectieve, concrete diagnose stelt over de vitale bedrijfsonderdelen van uw organisatie. En met dit inzicht de kwaliteit van uw managementbeslissingen sterk verbetert. Geen snelle scan maar een gedegen begrijpelijke bedrijfsanalyse, waarna wij met u en uw team op onderzoek uitgaan naar wat gaat goed, beter kan en waar en hoe aan te zetten tot de juiste actie

 

Patrick Nijhoff | Video Business Value MRI

Algemeen Dagblad

'In één oogopslag is het duidelijk
waar kansen voor bedrijven liggen'

Nieuwsgierig naar meer informatie en achtergronden van de Business Value MRI?

GROEI360 MODEL NADER TOEGELICHT

 

SORRY, ER WORDT MOMENTEEL GEWERKT AAN HET GROEI360 MODEL. DEZE KOMT SNEL WEER ONLINE